Ще запомним Калоян като един от най-симпатичните и запомнящи се участници в

...
Ще запомним Калоян като един от най-симпатичните и запомнящи се участници в
Коментари Харесай

И Калоян се обзаведе с гадже от „Фермата“ след края на сезона – вижте влюбените гълъбчета (Снимки):

Ще запомним Калоян като един от най-симпатичните и запаметяващи се участници в миналия сезон на “ Фермата „. Макар да не бе наклеветен за секс-символ (тази „ купа “ му бе отнета от мачото Петър), гвардеецът бързо се трансформира във повсеместен любим и си остана подобен до края.

Съвсем неотдавна ви информирахме, че Петър и Антония са се събрали след финала на риалитито.

Ето обаче, че и Калоян успя да се уреди с гадже от формата – той последва образеца на водача и също откри любовта във фермата.Момичето не е участник в предаването, само че пък постоянно феновете я виждаха в стопанството, където влизаше да учи фермерите на национални танци. Покрай образованието любовта сред двамата е пламнала и през днешния ден те наподобяват щастливи дружно.

 Калоян Фермата гадже

Калоян е срещу честването на деня на влюбените, само че избра точно този празник, с цел да показа половинката си на своите другари в обществените мрежи.

„ Денят на лозаря – Трифон Зарезан, е отдаден на труда и любовта на българите към лозата, гроздето и виното. За първи път този празник стартира да се празнува публично у нас през 1962 година в деня на Свети страдалец Трифон. Тогава с разпореждане на Министерския съвет е разгласен за професионален празник на лозаря. С въвеждането през 1968 година на Григорианския календар от Българската православна черква църковният празник на Свети Трифон Зарезан стартира да се отбелязва на 1 февруари, а Денят на лозаря – на 14 февруари. Аз не считам, че има празник като „ св.Валентин “, само че в случай че има ден, в който наложително би трябвало да кажеш на някой „ Обичам те! “….нека това е през днешния ден! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! И ОСВЕН „ ОБИЧАМ ТЕ! “ …КАЖЕТЕ И ЕДНО „ БЛАГОДАРЯ! “, написа той в Инстаграм.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР